om skolen

Job og praktik

Vi søger

1 lærer

Vi søger en engageret lærer til vores dejlige efterskole. Stubbekøbing Efterskole er en lille specialefterskole med plads til 55 elever beliggende på det naturskønne Nordfalster. Vi er en veletableret skole, som er i stadig udvikling. Vi har netop færdiggjort en ny værelsesfløj og skal i gang med at bygge nye idrætsfaciliteter i den nærmeste fremtid. Skolen er selvejende, men oprettet af Luthersk Missionsforening og har et tydeligt kristent værdigrundlag.

Eleverne har alle særlige behov og ønsker at opleve fællesskabet på en efterskole. De fleste elever er diagnosticeret med autisme (ASF), ADHD, indlæringsvanskeligheder eller andre tilsvarende diagnoser.

Eleverne er opdelt i 4 klasser og du vil indgå i et klasseteam med 2-3 andre kollegaer.

Vi vægter, at du:

- er lærer, pædagog, 3K’er eller har en anden faglig relevant uddannelse.

- sætter pris på det gode samarbejde med dine kollegaer og tør bidrage med dine synspunkter i de   pædagogiske drøftelser.

- har en naturlig autoritet og har en god relationskompetence i arbejdet med eleverne.

- kan tage ansvar for dine kontaktelever og ikke er bange for at spørge dine kollegaer til råds.

- kan anvende IT og kan beskrive dine elevers ressourcer og kompetencer.

- trives i efterskolemiljøet og kan indgå i vores normering med både aften-, natte- og weekendvagter.

- kan bakke op om vores værdigrundlag og forholder dig til det i din ansøgning.

Derfor skal du vælge os:

Der er et fagligt behov for dig, hvad enten du kan undervise på 1., 5. eller 9. klasses niveau.

Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder og et reflekterende samarbejde i de forskellige klasseteams.

Vi har meget fleksible rammer for arbejdet og indgår i en 4-dages arbejdsuge.

Der er mulighed for at tilrettelægge valgfag efter dine kompetencer og styrker. Kan du undervise i musik, værkstedslære, kreativ eller andre praktiske fag, er det en fordel.

Vi har en god og uformel omgangstone og vægter godt humør og selvstændighed højt.

Vi er gode til at udnytte hinandens kompetencer og hjælper hinanden med at dække den obligatoriske fagrække i klassen.

Ansættelsesforløb:

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer og ansættelse og løn sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Forventet ansættelsesstart er 1. august 2022 og vi hjælper gerne med flytteomkostningerne.

Send din ansøgning og relevante bilag til mp@stefalster.dk senest d. 15. juni og kontakt os gerne for yderligere spørgsmål eller en evt. rundvisning

Praktik

Kontakt kontoret for yderligere oplysninger.

Klik her for kontakt

Job

Klik nedenfor for at kontakte kontoret

Bliv elev