om skolen

Job og praktik

Ledige

Stillinger

PT har vi ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at kontakte os for at høre mere

Bliv en del af hverdagen på Stubbekøbing Efterskole

For at imødekomme behovene hos vores fremtidige medarbejdere tilbyder vi en række attraktive goder.

Stabilt arbejdsmiljø

Når du bliver ansat hos os, kan du se frem til en fast vagtplan. At kende dine arbejdstider et helt år frem, giver dig en unik mulighed for at planlægge dit arbejdsliv og din fritid. Vi vægter en sund work-life balance højt og vi mener, at en forudsigelig arbejdstid er en vigtig del deraf.

Erfarent team og skønne unge mennesker

På Stubbekøbing Efterskole har vi engagerede medarbejdere med mange års erfaring, som vil være en stor ressource for din egen professionelle udvikling og din hverdag på en specialefterskole. Vi har plads til 55 skønne unge mennesker, som gerne vil være sammen med dig i både undervisning og fritid!

Naturrigt område og aktivt udeliv

Stubbekøbing Efterskole er beliggende i et naturskønt område. Her er der masser af plads til at dyrke udelivet, hvilket giver rig mulighed for at inddrage naturen i undervisningen og andre skoleaktiviteter.

Støtte til flytning

Vi hjælper vores nye medarbejdere med flytteomkostninger, hvis det er relevant. Vi ønsker at være med til at hjælpe til at gøre overgangen til Falster/Stubbekøbing og indlemmelsen i det lokale samfund så nem som muligt.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team på Stubbekøbing Efterskole, opfordrer vi dig til at ansøge her. Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord!

Praktik

Kontakt kontoret for yderligere oplysninger.

Klik her for kontakt

Bliv elev Rundvisning