Kontakt

Ansøg om samtale

Rundvisning og samtale

Inden du bliver elev på Stubbekøbing Efterskole, vil vi gerne have en samtale med dig og dine forældre. Vi vil gerne fortælle dig om skolen og vores værdigrundlag, og vi vil gerne lære dig lidt at kende, og høre om hvorfor du gerne vil på efterskole.
Samtalen foregår på skolen, hvor vi også tilbyder dig en rundvisning, så du kan se vores skole, og få en fornemmelse af efterskolelivet.

Optagelsesprocedure på Stubbekøbing Efterskole:

  1. Book en visitationssamtale og en rundvisning - ring til os på 5444 1700 og aftal en dato

  2. Medbring relevante papirer (PPV, PPR, skoleudtalelse, udredning, andet relevant) til visitationssamtalen, eller send dem til rr@stefalster.dk

  3. Visitationssamtale og rundvisning, besøget varer cirka 1,5-2 timer

  4. Når vi har læst dine papirer og du har været på besøg hos os, beslutter vi om vi er det rigtige skoletilbud til dig. Det er muligt at vi har brug for mere information. Det kan også være vi synes det er en god ide at du er i praktik hos os 1-2 dage, inden vi tager en endelig beslutning.

  5. Når vi har taget en beslutning, kontakter vi dine forældre/værge

Vi afholder visitationssamtaler og rundvisninger fra september og frem i året inden det skoleår du ønsker at begynde. Ønsker du fx at begynde på efterskole i august 2028, kan du først booke tid til visitationssamtale og rundvisning fra september 2027

Bliv elev Rundvisning